De Brede School Barger-Oosterveld is een samenwerkingsverband van de twee basisscholen in Barger-Oosterveld, de oudercommissies van beide basisscholen, uitvoeringsgroep Brede School, SKW de Barnstee, peuterspeelzaal de Hummeltjes- hoek (Sedna), BSO Barnstee (Allio), Gemeente Emmen, de Combinatie-functionaris Sport van de gemeent Emmen en Welzijngroep Sedna. Gezamenlijk organiseren zij de activiteiten voor uw kinderen.

De activiteiten die worden georganiseerd staan vermeld in de activiteitenladder die de kinderen via school krijgen. Ook staat deze op de website van de Gemeente Emmen en de website van Barger-Oosterveld. In deze activiteitenladder staat een breed aanbod van activiteiten op het gebied van kunst, cultuur en sport. De activiteitenladder vind u op: https://bredeschool-bargeroosterveld.nl/

Op eenvoudige wijze kunnen alle kinderen van de basisscholen kennismaken met verschillende activiteiten die Brede School Barger-Oosterveld te bieden heeft. Bij het samenstellen van het activiteitenaanbod is zo veel mogelijk rekening gehouden met de leeftijden van de kinderen.

Angelique Bloemberg is vanaf 1 september 2010 werkzaam als Combinatie-functionaris Sport bij de Gemeente Emmen in zowel Nieuw-Dordrecht als Barger-Oosterveld. Voor onduidelijkheden/vragen of nieuwe ideeën kunt u kontakt met haar opnemen, van maandag tot donderdag is zij aanwezig in de Barnstee.

Angelique Bloemberg

Combinatiefuntionaris Sport; Nieuw-Dordrecht en Barger-Oosterveld, Gemeente Emmen, afdeling Sport.

E-mail: a.bloemberg@emmen.nl