Sponsor geeft SVBO cheque voor sportfonds

29-06-2022 15:40

Het bestuur van voetbalvereniging SVBO is door hoofdsponsor AGR verrast met een cheque om een sportfonds in het leven te roepen.

De sponsorovereenkomst tussen het bedrijf en de club is met twee jaar verlengd. Nadat AGR-directeur hiervoor mooie woorden en een bos bloemen had ontvangen, hadden beide partijen nog een mooie verrassing in petto. Achter de schermen was er namelijk hard gewerkt aan een plan om huishoudens met onvoldoende budget financieel te gaan ondersteunen om te kunnen sporten. Onder het motto ‘iedereen moet kunnen sporten’ werd symbolisch een waardebon uitgereikt door de puinafvalverwerker aan de voetbalvereniging.

Met de overdracht van de waardebon is een financieel fonds geopend. Vanuit dit fonds wordt geld beschikbaar gesteld om de contributie te kunnen betalen en sportkleding en -schoenen te kunnen aanschaffen. Leden van de vereniging of kinderen die graag lid willen worden, kunnen zich anoniem bij de vereniging melden om van dit fonds gebruik te maken.


Voorzitter Rene Gerdes, AGR-directeur Robert Bakker en Andre Mulder, voorzitter van de sponsorcommissie, tonen vol trots de symbolische cheque. (foto SVBO)

Bron: de Zuidenvelder

Terug