Bijeenkomst van GZI Next

29-10-2021 13:00

Beste dorpsbewoners,

Willen jullie ook weten wat er precies gaat gebeuren op het terrein van de voormalige ontzwavelingsfabriek? Of hebben jullie vragen over de installaties die er gebouwd gaan worden? Meld je dan aan voor één van de bijeenkomsten via info@gzinext.nl
Geef wel even aan welke bijeenkomst je bij wilt wonen.

Wij ontvingen het volgende bericht van GZI Next:
De groene energiehub op het voormalige GZI-terrein is volop in ontwikkeling! Na de bouw van het zonnepark, kunnen vanaf volgend jaar vrachtwagens en bussen waterstof tanken op GZI Next. Ook de plannen voor de groene gasinstallatie worden concreter.
Woont u in één van de drie dorpen naast GZI Next? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft over wat de ontwikkelingen voor u betekenen. De projectpartners gaan graag verder met u in gesprek. Daarom komen zij in november naar u toe.

Programma:
Tijdens de bijeenkomsten staan we stil bij het belang van de energiehub voor de regio. De partners blikken terug op hoe zji de voormalige gaszuiveringsinstallatie klaar hebben gemaakt om de locatie om te vormen tot een heuse energiehub. En zij vertellen hoe wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een groen waterstofketen. De dorpsbijeenkomsten staan vooral in het teken van groen gas. Evert Mollema vertelt alles over de plannen voor een groene gasinstallatie.

Aanmelden:
U kunt zich voor een bijeenkomst aanmelden door te mailen naar info@gzinext.nl en aan te geven voor welke bijeenkomst u zich aanmeldt.

Oranjedorp: 3 november van 19.30-21.30 uur in Dorpshuis Oranjedorp, Oosterwijk Z 55, Oranjedorp

Barger-Oosterveld: 10 november van 19.30-21.30 uur in Zalencentrum Melody, Splitting 45 , Barger-Oosterveld

Nieuw-Dordrecht: 17 november van 19.30-21.30 uur in Zalencentrum Dord, Vastenow 4, Nieuw-Dordrecht

 

Terug