Bericht van Sinterklaas

23-11-2020 10:44

VOOR ALLE KINDERTJES VAN BARGER-OOSTERVELD

"Zoals jullie allemaal weten werk ik dit jaar thuis en kan ik niet naar Barger-Oosterveld komen. Dat vind ik wel een beetje jammer want er wonen hele lieve kinderen in Barger-Oosterveld. Daarom heb ik met de Pieten overlegd om binnenkort speciaal voor jullie een interview te geven aan Mevrouw Dieuwertje Blik die jullie dan via deze Facebookpagina kunnen zien!

Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie een mooie tekening of knutsel voor mij willen maken die Mevrouw Blik dan mee kan nemen. Jullie kunnen deze inleveren vanaf WOENSDAG 25 NOVEMBER TOT EN MET VRIJDAG 27 NOVEMBER bij meneer Henk van Melody in Barger-Oosterveld.
O ja, als je de tekening of knutsel inlevert krijg je natuurlijk ook wat lekkers! En wie weet zien jullie je eigen tekening of knutsel wel terug tijdens de uitzending!"

Houd de Facebook pagina Barger-Oosterveld Online - Startpagina | Facebook goed in de gaten! In de week van 30 november t/m 4 december zal het interview te zien zijn. Laten we dit bericht zoveel mogelijk delen zodat alle kindertjes van Barger-Oosterveld hier van weten!!!

 

Terug